Welcome to Lao PDR

Encara no sé ben bé perquè vaig decidir agafar un bus de quasi 24h des de Hanoi a Vientiane, la capital de Laos. M’havien advertit que era horrible, que no ho fes, però tot i així vaig veure que era una opció fàcil per arribar a Laos. La sort va ser que era un “sleeping bus” i el viatge no va ser gaire pesat, excepte quan una senyora vietnamita va escollir el seient del meu costat i es va posar a dormir amb el seu colze a la meva cara. Després d’una lluita subtil per apartar-la, tot va tornar a estar en ordre fins que, morta de son, vaig adormir-me tant profundament que no vaig adonar-me que havíem parat a dinar i vaig quedar-me tancada dins el bus i, quan vaig despertar-me, ja era massa tard per dinar…

Creuar la frontera va ser força senzill, excepte per la discussió dels 3$ extra que em van fer pagar pel “segell”. Després d’intentar discutir que no els volia pagar, vaig acabar passant pel tub indignada i resignada. Al cap d’una estona de creuar la frontera, els paisatges em van hipnotitzar. Verd, verd, verd per tot arreu, vegetació espessa, cascades, pluja. Allò era una bona benvinguda a aquest nou país.

Finalment, a mitja tarda del dia següent vam arribar a Vientiane, probablement la capital més tranquil.la del món o, si més no, del sudest asiàtic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s